Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• това ли са бобините колеги ?
    Attached Files
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Това са .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• ами и да не бяха, вече му ги пратих

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
          еми нещо ми писна да се занимавам с нея вече, ше си сваля квото ми трябва и другото на металекс
          Какво е останало от нея бре колега. Натракай снимки, може някой нещо да хареса?
          ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
          ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
          Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
          Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• ами има си всичко, без десен фар, и лайсните на вратите, а и климатроника и таблото ! броно врати калници салон сичко си е там !

Comment

• Да ви се похваля...

От днес след смяна на задните спирачни апарати вече имам действаща ръчна спирачка! след почти 12 години употреба най-после като дръпна бастуна нещо ще става и колата ще застане там къде искам! След монтажа днес се отачаях напълно, като дръпнах бастуна и пак нищо не стана, но след 40км каране изненадващо се появи ръчната.Явно не са се напаснали новите апарати и накладките. Апаратите ги свалих от колата, която беше хвърмена за скрап.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Ами честито .
                И аз май ще трябва да приложа една така интервенциа че лови само лявото колело и то на последния зъб на ръчната .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Един съвет... Винаги дърпайте ръчната независимо за колко време сте спрели и дали има смисъл от нея или не.Вероятността да клеяса жилото или апарата се намалява значително.
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Пак са докарали в моргата в Сливница 164-ка и тоя път е В6 мотор но не разбрах дали е 3.0 или е 2.0Турбо.За сега седи мотора, скоросте, таблото е изкъртено, някакви централи се размятат...
                    Opel Astra J
                    ex:
                    Alfa Romeo 164 2.5TD
                    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Суперка ли е или като твоята, че ми се прецака бутона на шофьорската врата за десния джам и сега мога само да го свалям.
                      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• бутончета имам колкото искаш

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                          Един съвет... Винаги дърпайте ръчната независимо за колко време сте спрели и дали има смисъл от нея или не.Вероятността да клеяса жилото или апарата се намалява значително.
                          И не давайте на "псевдо майстори" да капнат масълце вътре на жилото . След първата зима започва кошмара . Жилото трябва да е сухо - както си е магазинско .

П.С. От както управлязавам автомобили - независимо мой или чужд винаги дърпам ръчната по навик .

Comment

• аз пък нямам ръчна от както зех колата, казаха че са ми затегнали апаратите и сичко е блокирало,и ми обявиха една цифра...и така и не съм се наканил да я прая, ма тая зима ше съм с летни гуми, така че май ще я правя да ,че съм забрайл ко е туи да се въртиш

Comment

• MaVrUt нали имаш цяла кола на части. Прехвърли си апаратите и готово.Еднакви са.

Относно колата в моргата: Мотора е 3.0 В6 и се чува чукане от буталото на 5-ти цилиндър. Т.е. на правилното място са я паркирали.От първите 164-ки е 87-88г.По мотора си стой всичко, както и скоростите.
                              Opel Astra J
                              ex:
                              Alfa Romeo 164 2.5TD
                              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• боби каде по точно се намира тая морга .да го вида тоя мотор.
                                Last edited by ivo 164; d.m.y г., 10:07.
                                алфа ромео 164 тс супер

Comment

Working...
                                X