това ли са бобините колеги ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Това са .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениееми нещо ми писна да се занимавам с нея вече, ше си сваля квото ми трябва и другото на металексALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Да ви се похваля...
От днес след смяна на задните спирачни апарати вече имам действаща ръчна спирачка!след почти 12 години употреба най-после като дръпна бастуна нещо ще става и колата ще застане там къде искам! След монтажа днес се отачаях напълно, като дръпнах бастуна и пак нищо не стана, но след 40км каране изненадващо се появи ръчната.Явно не са се напаснали новите апарати и накладките. Апаратите ги свалих от колата, която беше хвърмена за скрап.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Ами честито .
И аз май ще трябва да приложа една така интервенциа че лови само лявото колело и то на последния зъб на ръчната .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Един съвет... Винаги дърпайте ръчната независимо за колко време сте спрели и дали има смисъл от нея или не.Вероятността да клеяса жилото или апарата се намалява значително.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Пак са докарали в моргата в Сливница 164-ка и тоя път е В6 мотор но не разбрах дали е 3.0 или е 2.0Турбо.За сега седи мотора, скоросте, таблото е изкъртено, някакви централи се размятат...Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Суперка ли е или като твоята, че ми се прецака бутона на шофьорската врата за десния джам и сега мога само да го свалям.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеЕдин съвет... Винаги дърпайте ръчната независимо за колко време сте спрели и дали има смисъл от нея или не.Вероятността да клеяса жилото или апарата се намалява значително.
П.С. От както управлязавам автомобили - независимо мой или чужд винаги дърпам ръчната по навик .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
аз пък нямам ръчна от както зех колата, казаха че са ми затегнали апаратите и сичко е блокирало,и ми обявиха една цифра...и така и не съм се наканил да я прая, ма тая зима ше съм с летни гуми, така че май ще я правя да ,че съм забрайл ко е туи да се въртиш
Comment
-
MaVrUt нали имаш цяла кола на части. Прехвърли си апаратите и готово.Еднакви са.
Относно колата в моргата: Мотора е 3.0 В6 и се чува чукане от буталото на 5-ти цилиндър. Т.е. на правилното място са я паркирали.От първите 164-ки е 87-88г.По мотора си стой всичко, както и скоростите.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment